BTCUSDT – HARGA BTC MULA MENAIK

Pergerakan harga pada carta pasangan coin BTCUSDT dilihat telah membuat kenaikan mengikut analisa yang telah dibuat pada minggu lepas. Secara teknikal, kenaikan berlaku susulan daripada rejection harga diparas support 7100 – 7044.49 pada hari rabu lepas.

Seperti yang telah dinyatakan di dalam analisa kami sebelum ini, Kenaikan BTC pada minggu lepas bersifat sementara. BTCUSDT dijangka akan membuat retracement untuk menguji paras resistance 8003.00 – 8073.88 sebelum menyambung penurunan menuju support mingguan 6000.01 – 5131.30.

Kesan daripada kenaikan harga BTC, nilai coin lain yang bertentangan dengan USDT juga telah mula membuat kenaikan. Oleh itu, kini adalah masa yang sesuai untuk membeli coin yang bertentangan dengan USDT.Amaran Risiko: Pelaburan Cryptocurrency merupakan pasaran yang berisiko tinggi. Semua analisa yang diberikan adalah bertujuan untuk berkongsi pendapat sahaja, tidak perlu mengikut semua analisa. Techcryption tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kerugian langsung, tidak langsung atau berbangkit akibat persaingan perdagangan. Sila buat pelaburan dengan berhati-hati.

What's Your Reaction?
Angry
0
Confused
0
Excited
0
Happy
0
Okay
0
Sad
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Scroll To Top