Now Reading
LTCUSDT Akan Memberi Ruang Kepada Pembeli Keuntungan Daripada Kenaikan 6.46%

LTCUSDT Akan Memberi Ruang Kepada Pembeli Keuntungan Daripada Kenaikan 6.46%

LTCUSDT : Harga Litecoin TetherUS kini sedang dalam pergerakan sideways ( 68.84 – 66.69 ). Pergerakkan harga yang perlahan membuatkan pair ini menjadi bosan untuk didagangkan oleh Scalper. Walaubagaimanapun, para pedagang boleh membuat keuntungan dari LTCUSDT ini apabila dia mencecah harga pada paras support terdekat, iaitu 66.69 , di mana pedagang LTCUSDT boleh mula membeli pada harga tersebut dan mengambil sebahagian profit pada paras 68.55 .

Pemerhatian kami pada LTCUSDT ini adalah lebih cenderung kepada pergerakan sideways, tindakan membeli dan menjual , keduanya akan membuahkan hasil keuntungan pada dagangan tersebut. Sideways pada paras resistance 68.86 dan paras support 66.69 .

Secara teknikalnya, harga  LTCUSDT sedang mencari momentum penurunan kepada harga yang lebih kuat permintaannya, iaitu pada paras lingkungan ( 64.66 – 64.09 ). Seterusnya bakal melonjak semula kepada paras 68.85 .

Semalam harga LTCUSDT telah membuat penurunan sebanyak (-5.50%) , kemudian membuat retracement sebanyak (2.97%) sebelum mula membuat trend sideways. Lebih daripada itu, jika harga LTCUSDT berjaya sampai ke paras support 64.66 , maka kenaikkan ke paras 68.86 akan membawa kepada keuntungan sebanyak (6.46%) .

Kesimpulannya, kami menyarankan supaya penggemar atau pengumpul LTC untuk mula membeli apabila harga LTCUSDT sudah berada pada harga support sepertimana yang telah disebut di atas tadi.

Amaran Risiko: Pelaburan Cryptocurrency merupakan pasaran yang berisiko tinggi. Semua analisa yang diberikan adalah bertujuan untuk berkongsi pendapat sahaja, tidak perlu mengikut semua analisa. Techcryption tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kerugian langsung, tidak langsung atau berbangkit akibat persaingan perdagangan. Sila buat pelaburan dengan berhati-hati.

What's Your Reaction?
Angry
0
Confused
0
Excited
0
Happy
0
Okay
0
Sad
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Scroll To Top