XTZUSDT Mencari Harga Sekurang-kurangnya 3.2820

XTZUSDT : Harga Tezos TetherUS telah melonjak sebanyak 8.16% . XTZUSDT sedang dalam pembetukan corak dua hala ( Ascending Triangle ) di mana dalam pattern ini kita dinasihatkan untuk tunggu harga breakout pada hujung pattern tersebut. Walaubagaimanapun, kami telah melakukan analisa ke atas XTZUSDT ini dan mendapati Tezos TetherUS sedang cuba membuka ruang harga terendah, iaitu pada paras harga support terdekat ( 2.4195 – 2.2160 ) sebelum sambung kenaikan mencari harga 3.2820 .

Pemerhatian kami pada XTZUSDT ini , harganya akan bergerak sekitar dalam zone Ascending Triangle tersebut atau bakal membuat satu lagi pattern yang dipanggil Bullish Pennant. Jika pattern ini terjadi, maka tindakan yang terbaik bagi pengumpul XTZUSDT ialah untuk focus pada BELI sahaja.

Secara teknikalnya, harga XTZUSDT masih lagi dalam momentum menaik.

Harga XTZUSDT mula melonjak dari 8 Februari pada harga 2.0105 ke paras harga tertinggi pada 9 Februari 2020 iaitu 2.7487 (36.77%) .

“On Unchained, Kathleen Breitman, CEO of the firm behind Tezos, and Ryan Jesperson, the foundation head, explain how Tezos will compete in the hot smart contract platform space and give details on their dispute with former foundation president Johann Gevers “kata Jurnalis Matawang Crypto Terkenal, Laura Shi,  menerusi akaun Twitter nya.

Seterusnya, acara yang terdekat yang berkaitan dengan Matawang Tezos akan berlangsung di Paris Blockchain Summit pada 31 Mac 2020. Berkemungkinan harga XTZUSDT bakal mencari harga tertinggi terbaru.

Jadi ini sangat meyokong analisa kami, dimana kami yakin ramai trader mencari harga terbaik untuk membeli XTZUSDT sebelum mereka membuat lonjakan harga tertinggi pada bulan Mac nanti.

Amaran Risiko: Pelaburan Cryptocurrency merupakan pasaran yang berisiko tinggi. Semua analisa yang diberikan adalah bertujuan untuk berkongsi pendapat sahaja, tidak perlu mengikut semua analisa. Techcryption tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kerugian langsung, tidak langsung atau berbangkit akibat persaingan perdagangan. Sila buat pelaburan dengan berhati-hati.

What's Your Reaction?
Angry
0
Confused
0
Excited
0
Happy
0
Okay
0
Sad
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Scroll To Top