Now Reading
Instant Exchange: KuCoin Tawar Pengguna Transaksi Sesaat

Instant Exchange: KuCoin Tawar Pengguna Transaksi Sesaat

KuCoin Announces Instant Exchange Service, Allowing Crypto Transaction in Seconds-techcryption

KuCoin, pertukaran kripto global yang dibiayai oleh IDG Capital menerusi laman Twitternya mengumumkan perkhidmatan baharu iaitu Instant Exchange, membenarkan pemindahan kripto dengan segera bagi mata wang kripto Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple XRP, Bitcoin Cash ABC (BCHABC), dan Tether (USDT).

Pasukan berkenaan mengesahkan mengenai pembaharuan itu dan mereka kini sedang membangunkan Dust Collector Feature. Bagaimanapun, mereka masih belum menetapkan tarikh pelancaran kepada pengguna dan sebarang kemas kini akan diberitahu secepat mungkin.

“Sebagai ‘The People’s Exchange’, KuCoin komited untuk menawarkan kepada pengguna dengan pengalaman pelaburan yang selamat, mudah dan senang, jadi lebih ramai yang boleh menggunakan blok rantai dan kripto.”

See Also

Pengasas Bersama KuCoin, Johnny Lyu

Instant Exchange Service yang dibangunkan oleh KuCoin dan beberapa pemain industri penting seperti Mercantile Exchange (CME), perkhidmatan itu menawarkan banyak kelebihan termasuk transaksi lebih pantas yang boleh diselesaikan dalam satu saat dan keupayaan untuk menyokong tempahan besar. Selain itu, yuran transaksi juga adalah percuma.

What's Your Reaction?
Angry
0
Confused
0
Excited
0
Happy
0
Okay
0
Sad
0

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.

Scroll To Top